Web Design Mastersite

Mastersite : Servicii avansate de web design, optimizare si programare web

Cum va ajuta linkurile

Prin obtinerea unui numar cat mai mare de legaturi catre pagina dvs cresteti numarul de vizitatori care acum pot veni din mai multe referinte, obtineti implicit o situare superioara a paginii dvs. in lista de cautari si ajutati ca indexarea (verificarea, inregistrarea si stocarea) paginilor dvs. sa se face mai des.

Inscrierea intr-un director web In general la inscrierea intr-un director web vi se acorda trei tipuri de inregistrare :

  • Gratuita (Regular Links)
  • Cu legatura reciproca (Regular Links With Reciprocal)
  • Pe baza de abonament (Featured Links)

Cu un numar coplesitor de directoare web existente pe piata, intotdeauna am optat pentru inscrierea gratuita. Indiferent cat as dori, intotdeauna va mai fi unul de platit iar niciodata budetul nu este nelimitat. Un numar mai mare de legaturi gratuite poate fi la fel de valoros cu un numar mai mic de legaturi platite proritare.

Un direcor care va aduce un numar important de vizitatori sau unde considerati ca pozitia dvs va avantajeaza poate fi folosit si cu legatura reciproca, punand la randul dvs o legatura catre direcor in pagina dvs. Aceste legaturi trebuiesc stabilite cu atentie, deoarece un numar excesiv de sigle ale directoarelor web in pagina dvs. va avea un efect negativ asupra vizitatorului, pierzand astfel mai mult decat castigati.

Prin plata unei legaturi va asigurati ca veti fi afisat intotdeauna inaintea celor inscrisi gratuit. Desi veti fi mai bine plasat decat o pagina concurenta cu un trafic mai mare dar care a optat sa foloseasca inscrierea gratuita, plata unui numar suficient de legaturi poate depasi chiar un buget indraznet, iar daca sunteti intr-un domeniu cu o concurenta mare, chiar si legaturile platite pot fi devansate de altelegaturi platite dar cu o popularitate mai mare.

Inscrierea intr-un director web se poate face prin trei metode :

  1.  Gasiti-le pe motorul dvs de cautare favorit (cautati „director web gratuit” sau „free link directories”), urmati cate pagini puteti si completati datele pe fiecare.
    Sfat : folositi o adresa de email pe care o veti compromite, invariabil unii va vor bombarda cu emailuri nedorite in continuare, dar FOLOSITI O ADRESA EXISTENTA, deoarece majoritatea va vor cere sa confirmati codul primit prin email.
    Sfat: Completati o lista de cuvinte cheie (despartite cu virgula), o descriere scurta si una lunga a paginii dva, datele devs de contact si adresa paginii dvs intr-un fisier text. Veti avea nevoie sa le dati Copy/Paste in fiecare director web.
    Sfat: Alocati-va minim o ora pentru acesta operatiune, altfel veti uita unde v-ati inscris si unde nu, si dureaza mai mult sa va porniti decat operatiunea in sine. Nu asteptati emailul de confirmare, veti primi automat si un link. Cand sunteti gata faceti toate confirmarile deodata, altfel veti pierde prea mult timp asteptand emailuri.
  2. Prin achiztionarea unuia din programele care fac automat inscrierea. Exista programe care fac aceasta inscriere automat, insa folosesc un numar limitat si predefinit de directoare web carora le-au gasit o metoda de completare automata. Desi va salveaza de mult timp, inscrierea nu se face neaparat in cele mai bune sau reprezentative directoare web, dar foarte probabil in cele cu o concurenta f mare.
  3. Platiti pe cineva s-o faca. Cineva care se ocupa de aceasta munca „murdara” are probabil un randament mult mai mare decat al dvs, are deja o lista de directoare unde considera ca este eficienta inscrierea, pe care le-a verificat. Evaluati timpul pierdut si faceti calculul daca se merita s-o faceti dvs. Si in cazul in care o faceti, pastrati o lista cu adresele unde v-ati inscris. Va salveaza de o munca suplimentara data viitoare.

Tehnici de promovare prin legaturi

Experimentati. Din pacate o sa dureze 3-6 luni pana veti vedea primele rezultate, dar nu va limitati la o singura campanie de promovare. Promovati separat diverse sectiuni ale paginii dvs, folosind pentru fiecare alte cuvinte cheie. Vedeti care sunt rezultatele de lunga durata si dupa 3-6 luni folositi metoda care vi se potriveste cel mai bine.

Obtinerea unui avantaj pentru anumite cuvinte cheie se poate face in mare parte din legaturi externe (un exemplu elocvent: cautati „click here„; va va duce la pagina http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html care NU CONTINE ACESTE CUVINTE! Explicatie: toata lumea ofera o documentatie .pdf cu link „click here” pentru a descarca Adobe Acrobat Reader, binenteles de la adresa mai sus mentionata).

Lasă un comentariu